Luxor Maienblute GR 62 x 50 + зміш.Luxor Mercury Stainless steel 3D Prof стальний, сірий сатін (хром)

1499

Новый товар

Колір Сірий
Матеріал Граніт
Тип монтажу врізний
Форма прямокутна
Кількість чаш 1 основна, сушіння посуду крило є
Габарити (ШхГхВ)/Діаметр мийки 62 x 50 x 20 см
Розташування чаші реверсивне
Сифон Є
Країна-виробник товару Німеччина
Країна реєстрації бренду Німеччина
Гарантія 12 місяців офіційної гарантії від виробника

Подробнее

50 Товары

суммарный рейтинг суммарный рейтинг:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 отзывы

рейтинги просмотра
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  добавить отзыв посмотреть отзыв посмотреть отзыв

7 370 грн

Лучшее предложение магазина

Відправка тільки при наявності мінімальної передплати, відправка Новою Поштою на вантажне відділення, або адресу.          

Колір Сірий
Матеріал Граніт
Тип монтажу врізний
Форма прямокутна
Кількість чаш 1 основна, сушіння посуду крило є
Габарити (ШхГхВ)/Діаметр мийки 62 x 50 x 20 см
Розташування чаші реверсивне
Сифон Є
Вес 15 кг
Комплектація:
мийка, сифон, перелив, горловина, ущільнювачі до горловини (вся зливна арматура), отвір під змішувач робиться індивідуально (обговорити з менеджером) змішувач, шланги підключення, елемент кріплення, інструкція монтажу, гарантійний талон
Країна-виробник товару Німеччина
Країна реєстрації бренду Німеччина
Гарантія 12 місяців офіційної гарантії від виробника

Гранітна кухонна мийка Luxor Maienblute GR 62 x 50 GR створена з натурального граніту, склад якого близько 90 % гранітної крихти і приблизно 10 % форма - містить харчового композиту (сполучний матеріал), який запікається в спеціальних печах при високих температурних режимах. Виготовлення мийок Luxor та спеціальна технологія у більшому співвідношенні це ручна робота кожної моделі. Спеціальний процес виготовлення кожного миття це високотехнологічний процес та досвід кожного з численних інженерів та робітників заводу.

Природний камінь мийок Luxor – це матеріал, який абсолютно позбавлений недоліків завдяки інноваційним технологіям. Складається з каменю граніту, мармурової та кварцової крихти. Твердість і щільність мийок за шкалою Мооса становить 7 балів так як немає порожнеч як у звичайному камені, наприклад, граніт. У той час, як твердість каменю натурального граніту становить 6 балів за шкалою Мооса.

При виробництві як домінуючий матеріал використовують натуральний граніт, мармур і кварц, який дроблять у крихту, промивають, висушують і сортують за фракціями різних розмірів на заводі Luxor. Для отримання певної колірної гами та текстури поверхні кам'яна крихта в певних пропорціях перемішується між собою. В отриманий склад додаються композитні матеріали, що виступають у ролі сполучної речовини. Отриманий матеріал виглядає як природний камінь, проте при цьому він позбавлений недоліків щільності та твердості в порівнянні з натуральним каменем даних характеристик.

Гранітні мийки Luxor не мають аналога за якістю, висока технологія їх виготовлення не може і не повторюватиме жодного виробника схожих мийок. Товщина, якість матеріалу, обробка це основа високого та екологічно чистого виробництва кухонних мийок.

Миття може бути як правостороннім так і лівостороннім. Робиться отвір під змішувач з будь-якої сторони (застерігається індивідуально)

Усі кухонні мийки комплектуються спеціальною зливною арматурою – сифон, перелив, горловина. Мало того, кожна горловина мийки створена для паза фірмового подрібнювача харчових відходів Luxor моделі Galaxy Helfer M 83 Pro (утилізатор мікробів та харчового сміття, запаху на кухні), який можна докупити як одразу так і згодом і відкрутивши горловину самому встановити під мийку дуже легко замкнути металевий круглий замок.

До кожного миття можна вибрати вишукані, оригінальні змішувачі Luxor. Кухонні змішувачі для мийок Luxor мають різну форму та однаковий колір до кожного миття.

Сантехніка німецького заводу виробника Luxor Hausgeräte є найкращими якісними виробами створеними у виробничому центрі Німеччини у місті Штутгарт.

Абсолютно всі моделі змішувачів створені з найнадійніших і найдорожчих комплектуючих. Вся сантехніка змішувачі Luxor Hausgeräte після ручного збирання тестуються на заводі спеціальним відділом технічного контролю.

Змішувач для кухні із підключенням до фільтру Luxor Mercury Stainless steel 3D Prof сталевий, сатин (хром) має систему перемикання питної води із фільтра під мийкою через змішувач.

Тобто вам уже не доведеться свердлити в гранітній мийці або робити отвір у стільниці додатково від основного змішувача, не потрібно докуповувати кран для питної води окремо.

Все це є в одному змішувачі Luxor Mercury Stainless steel 3D Prof сталевий, сатин (хром) - у змішувачі є питний канал, який з'єднує фільтр і при перемиканні важеля відразу з крана біжить чиста питна вода.

Металева п'ята чорного крана відмінно поєднуватиметься з нержавіючої горловиною і переливом сірої мийки.

Унікальний німецький дизайн, аератори води Westag Germany, легка установка з повною комплектацією та схемою, точна схожість із фірмовими мийками за кольором, високоякісне покриття граніту, кожен виріб тестується на заводі.

Змішувач, бакелітовий конектор, 3 шланги підведення води, кільця ущільнювачів + кріплення - система "Zuverlässigkeit", схема складання приладу, гарантійний талон

Матеріал покриття Lux Granit +++ (Prestige class) ідеально поєднуються з фірмовими мийками виробника, Поворотний вилив 360 °, Керамічний картридж "Abriebfest", Дизайн "Autorität"

До фільтру та водопроводу

колір: нержавіюча сталь - ідеально поєднуються з фірмовими німецькими мийками виробника Luxor Hausgeräte

Дизайн: прямокутний вигин;
Призначення: для кухні
Глибина струменя (мм): 245;
Висота струменя (мм): 290;
Висота змішувача (мм): 320;
Покриття: граніт;
Підведення води: гнучкий;
Тип монтажу: настільний (горизонтальний);
Форма виливу: класична;
Запірний клапан: керамічний;
Кут повороту виливу (°): 360;
підключення до фільтру;
поворотний вилив;
Тип змішувача: одноважільний (джойстик);
Гарантія виробника: офіційна 1 рік
Країна бренду: Німеччина
Країна виробник Німеччина

отзывы отзывы (0)

на основе 0 отзывы - 0 1 2 3 4 0/5

Сопутствующие товары