Luxor Stolz 60 LED 1450 Beste BK

1470

Новый товар

Колір чорний
Периметральне втягування
Таймер вимкнення;
Управління: сенсорне
Можливість встановлення активного фільтра
Кількість швидкостей:3
Макс. продуктивність (м³/год): 1450
Шум: макс 39 Дб витяжки
Потужність (Вт):290
Принцип роботи: відведення/рециркуляція
Оформлення: вбудована;
освітлення: LED
фасад чорна склокераміка
виробник Німеччина

Подробнее

100 Товары

суммарный рейтинг суммарный рейтинг:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 отзывы

рейтинги просмотра
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  добавить отзыв посмотреть отзыв посмотреть отзыв

9 470 грн

Лучшее предложение магазина

Відправка тільки при наявності мінімальної передплати 10% від вартості, відправка Новою поштою на вантажне відділення або адресу. Післяплату та доставку "Новою Поштою" оплачує покупець (за тарифами НП)

можна замовити по вайбер  viber  067 509 82 36

Тип Вбудована

тип монтажу У шафу

режим роботи Відведення повітря/рециркуляція

Діаметр повітроводу 15 см

Кількість/потужність моторів 1х290 Вт

Кількість швидкостей 3

Оснащення: зі зворотним клапаном, з турборежимом

Тип освітлення LED лампи: 2 шт

Тип фільтра Алюмінієвий (Вугільний фільтр опція)

Комплект поставки Витяжка, Монтажний комплект, Зворотний клапан, труба повітроводу, хомут кріплення труби, Гарантійний талон, Інструкція

Габарити (ВхШхГ) 253 x 520 x 296мм

Продуктивність куб. м/год 1450

Габарити упаковки (ВхШхГ) 36 x 57 x 40см

Вага 9 кг

Вага в упаковці 11 кг

Тип керування сенсорне

діапазон продуктивності, куб. м/год 1450 м3/год

матеріал декору скло

Рівень шуму 39 дБ

Особливості: високочутливе управління, весь фасад біла склокераміка, легка установка, супер тихий двигун.

Країна-виробник товару Німеччина

Країна реєстрації бренду Німеччина

Гарантія 12 місяців офіційної гарантії від виробника

Повністю вбудована витяжка Luxor Stolz 60 LED 1450 m3 Beste BK + повністю скляний фасад, чорне скло. Прилад є найкращою пропозицією на ринку за поєднанням ціна - якість.

Дизайн витяжки включає повністю скляну основу фасаду і прихований фільтр зі скляним декоративним екраном чорний скляний, через який не видно ступінь забруднення фільтра або витяжки. Тому витяжка буде завжди новою та чистою.

Дизайн – повноцінний скляний фасад витяжки з гарної чорної склокераміки – це бездоганно багатий дизайнерський вигляд. Витяжка однакового кольору з варочними поверхнями та духовими шафами німецького концерну Luxor Hausgerate.

Потужність німецької моделі Luxor Stolz 60 LED 1450 м3 Beste BK в 1450 м3 при рівні шуму двигуна в 39 Дб це досягнення цілої групи інженерів німецької фірми, яка спеціалізується лише на виготовленні витяжок та кондиціонерів. Є спеціалізованою компанією у цій галузі.

Включити першу швидкість витяжки і отримати результат - зазвичай, все, що буде потрібно при приготуванні їжі. Витяжка на першій швидкості справлятиметься одразу з випарами від приготування. При цьому ресурс двигуна, в якому є запас потужності, працюватиме не в знос (якщо порівнювати з моделями меншої потужності), що продовжить ресурс витяжки на довгий час.

Якщо ви чекаєте на гостей або готуєтеся до свята і на плиті йде приготування на всіх конфорках - потрібно просто включити другу швидкість витяжки. Результат буде очевидним. Турбіна витяжки не залишить шансу випаровуванням потрапити на гарні меблі або зіпсувати вологою корпус шафи чи фасади. Весь запах і найголовніше, всі випари будуть виведені через витяжку в канал вентиляції моментально.

Максимальна третя швидкість включатиметься вкрай рідко. Тоді коли потрібно буде провітрити приміщення миттєво. При цьому можна відкрити декоративний скляний люк – так як турбіна зможе захоплювати великий об'єм повітря, щоб викинути його через трубу в систему вентиляції.

Таймер вимкнення витяжки - допоможе вимкнути прилад після закінчення приготування, коли на кухні ви закінчите приготування. Зазвичай витяжка після завершення приготування повинна ще попрацювати, щоб нейтралізувати залишки запаху. Тут і знадобиться таймер. Активуючи таймер ви не повертатиметеся назад до плити щоб вимкнути витяжку - витяжка сама відключиться .

Підсвічування сенсорного керування - витяжка оснащена підсвічуванням керування для зручної роботи у нічний час доби або ввечері вся панель керування буде з підсвічуванням гарного синього люмінесцентного кольору.

Світлодіодне освітлення LED-для комфортної роботи біля плити витяжка Prestige F 60 BK 1450 оснащена прямокутними потужними лампами світлодіодного освітлення, які є найбільш просунутим різновидом сучасних світильників: вони видають яскраве біле світло природного спектру, що не стомлює очі і не викликає подразнення, мізерна, в порівнянні з лампами розжарювання, кількість енергії (і навіть перевершують за економічністю енергозберігаючі люмінесцентні лампи). Світло, яке падатиме від витяжки безпосередньо на плиту, дуже допомагатиме готувати улюблені страви.

Блок – реле безперебійного живлення. Абсолютно всі витяжки кухонні компанії Luxor Stolz 60 LED 1450 m3 Beste BK має вбудований модуль - реле вирівнювання струму. При стрибках напруги витяжка не зможе вийти з ладу, що дуже актуально в деяких регіонах України чи нових висотних будинках.

Завод виробник забезпечує виріб багатою комплектацією - такий як труба повітроводу, потужні кріплення для кріплення витяжки в шафу, зворотний клапан повітроводу.

відправляється поштою тільки у дерев'яному каркасі та лише на вантажне відділення або адресна доставка додому покупцю

(оскільки каркаси приймає вантажні відділення або адресна доставка додому покупцю).

отзывы отзывы (0)

на основе 0 отзывы - 0 1 2 3 4 0/5

Сопутствующие товары