Luxor RG 680 WH SS Blütenweiß + підставка WOK у подарунок, білий

1481

Новый товар

Колір білий
Тип поверхні газова
Матеріал поверхні Загартоване скло
Матеріал грат Чавун
Вид поверхні Класична
Кількість конфорок 4
Габаріті (ВхШхГ) 4 х 60 х 51 см
Кількість грат 2
Електрозапалювання Автоматичний (в ручці)
Розташування панелі керування Фронтальне

Подробнее

100 Товары

суммарный рейтинг суммарный рейтинг:

0 1 2 3 4
5,00/5 - 2 отзывы

рейтинги просмотра
0 1 2 3 4 2
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  добавить отзыв посмотреть отзыв посмотреть отзыв

7 770 грн

Лучшее предложение магазина

Відправка тільки при наявності мінімальної передплати 10% від вартості, відправка Новою поштою на вантажне відділення або адресу. Післяплату та доставку "Новою Поштою" оплачує покупець (за тарифами НП)

можна замовити по вайбер  viber  067 509 82 36

Основні параметри поверхні

Діаметр та потужність конфорок

Передня: діаметром 5.5 см, потужністю 1000 Вт Задня: діаметром 7.5 см, потужністю 1750 Вт Ліва: діаметром 10 см, потужністю 3000 Вт Права: діаметром 13 см, потужністю 3800 Вт

Кількість грат 2

Електрозапалювання Автоматичний (в ручці)

Додаткові характеристики:

Дизайнерська колекція Prestige

Розташування панелі керування Фронтальне

Можливість підключення до мережі 220-240 В

Особливості турбогорелка три ряди полум'я

Комплектація:

Варильна поверхня, комплект кріплень, стрічка ущільнювача, інструкція, гарантійний талон, підставка Wog в подарунку акція

Приєднувальна потужність газу 9.55 кВт кВт

Габарити та монтажні розміри

Розміри ніші для вбудовування (ВхШхГ) 3 x 55.2 х 47 см

Габарити (ВхШхГ) 4 х 60 х 51 см

Габарити упаковки (ВхШхГ) 16.5 х 65.5 x 57.5 см

Вага 16.5 кг

Вага в упаковці 18.5 кг

Кількість конфорок 4

Колір білий

Оснащення:

Газ-контроль

З вилкою живлення

Зі шнуром живлення

Електрозапалювання

Матеріал поверхні Загартоване скло

Матеріал грат Чавун

Вид поверхні Класична

Тип газу, що використовується:

Бутан/скраплений

Природний газ

Додаткові характеристики:

грати без провалів у районі пальників, можливість готувати на WOG

Країна реєстрації бренду Німеччина

Країна виробник Німеччина

Гарантія 12 місяців офіційної гарантії від виробника

Варильна поверхня газова Luxor RG 680 WH SS Blütenweiß - це найкраща біла газова модель німецького заводу Luxor. Легкий догляд варильної плити, чавунні підставки для посуду, розташування конфорок ромбом - це найкраще, що існує у світі. Тепер про це докладніше.

Легкий догляд за варильною плитою – завдяки керамічному покриттю за варильною плитою легко доглядати. Якщо щось виллється на плиту можна легко прибрати. Варильна плита з кераміки ніколи не змінить свій колір (не пожовкне, не потемніє) і завдяки матеріалу ніколи на відміну від емалі не змінить колір. Чавунні підставки легко знімаються та миються в мийці.

Газ контроль - якщо з якихось причин під час приготування пропаде вогонь на конфорках (задуло вітром з вікна або залило водою з киплячої каструлі) а вас поруч немає і ви займаєтеся іншими справами варильна поверхня відразу перекриє газ за лічені секунди. Завдяки безпеці газ контроль.

     Електрозапалювання - варильна поверхня легко запалюється від натискання на ручку. Іскра запалює газ у конфорці.

     Турбогорілка - варильна поверхня має три ряди полум'я і служить для швидкого кип'ятіння або повільного приготування плову або жаркого на повільному вогні використовуючи підставку WOG

     Розміщення конфорок ромбом - рекордно великі відстані між конфорками допомагають готувати великий посуд одночасно на всіх конфорках. Це найдорожчий та практичний вид варильних поверхонь у світі.

Замки зачеплення решіток - чавунні решітки, на які ставиться посуд для приготування, надійно закріплені на металеві шипи в задній частині варильної поверхні. Грати легко знімається підняттям вгору, але надійно стоїть на плиті і зрушити в бік її неможливо.

     Дизайнерські ручки – металеві дизайнерські ручки гордість заводу виробника. Варильна поверхня випускається з різними видами ручок (під бронзу, золото, чорний метал або нержавіюча сталь) всі вони складаються з металу.

     Легке підключення - на самій плиті є шнур з вилкою для підключення в звичайну розетку для електрозапалювання, а так само підключення газу роз'єм має "американку" для газового шланга будь-якого виду або куточком під хомут або гайку шланга.

     Шнур з вилкою - на самій плиті є шнур з вилкою для підключення до звичайної розетки для електрозапалювання

     Wog підставка у подарунок !!!

Засіб Luxor Hausgeräte універсальний, 500 мл

Завдяки цьому високоякісному засобу для чищення ваша варильна панель засяє як нова. Воно видаляє залишки їжі, що пригоріли, і відполірує вашу склокерамічну, індукційну або скляну варильну панель- більше того, воно покриває поверхню панелі захисною плівкою, завдяки чому в майбутньому процес чищення не вимагатиме багато часу і зусиль. Засіб не містить абразивних речовин та не залишає подряпин.

відправка на вантажне відділення нової пошти чи адресна доставка покупцю - оскільки поверхні їдуть лише у дерев'яних каркасах, каркаси приймають лише вантажні відділення пошти.

* Офіційно сертифікована в Україні з безпеки використання та якості матеріалів. Підключення будь-якими газовими службами є офіційним.

отзывы отзывы (2)

на основе 2 отзывы - 0 1 2 3 4 5,00/5
0 1 2 3 4
(5/5

Дуже задоволена

Суммарный Рейтинг: 0 1 2 3 4

Поверхня чудова, скляна, біла, легко миється, без розводів. Виглядає стильно, якісно зроблена. Рекомендую.


0 1 2 3 4
(5/5

Поверхня чудова

Суммарный Рейтинг: 0 1 2 3 4

Працює нарікань нема. Колір не міняє тому що не покрашена, а чисто біле скло, яке швидко миється не залишаючи бруду та розводів. Вигляд як у нової завжди. Металеві дуже красиві ручки. Система газу працює без жодних нарікань, газ контроль, електрозапалювання, є турбо конфорка . Чавунні решітки перекривають повністю все скло. Дуже надійна. Можна одночасно ставити 4 великі страви, при цьому каструлі не будуть заважати одне одному. В подарунок WOK- підставка. Дуже задоволена вибором. Рекомендую.


Сопутствующие товары