Luxor FR 688 BK CH Mexanik 8 функцій + камінь для піци у подарунок ,чорне скло, чорний

1538

Новый товар

Колір чорний
Управління духовкою Механічні ручки
Тип електричний
Тип грилю Електричний
Матеріал панелі керування Скло
Матеріал дверцята духовки Скло
Об'єм, л 70
Кількість програм 8
Кількість рівнів напрямних 5
Кількість стекол дверцят 3
Країна-виробник товару Німеччина
Гарантія 12 місяців офіційної гарантії від виробника

Подробнее

100 Товары

суммарный рейтинг суммарный рейтинг:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 отзывы

рейтинги просмотра
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  добавить отзыв посмотреть отзыв посмотреть отзыв

11 870 грн

Лучшее предложение магазина

Відправка тільки при наявності мінімальної передплати 10% від вартості, відправка Новою поштою на вантажне відділення або адресу. Післяплату та доставку "Новою Поштою" оплачує покупець (за тарифами НП)

можна замовити по вайбер  viber  067 509 82 36

Колір чорний
Управління духовкою Механічні ручки
Тип електричний
Тип грилю Електричний
Матеріал панелі керування Скло
Матеріал дверцята духовки Скло
Ширина, см 59.5
Об'єм, л 70
Кількість програм 8
Кількість рівнів напрямних 5
Кількість стекол дверцят 3

Режими приготування:
Верхнє/нижнє нагрівання, 3D повноцінне гаряче повітря, Soft hotplus гаряче повітря, На пару "Healfy food", Програма "Pizza", Режим м'яса з хрусткою скоринкою "GRILL", Гриль + гаряче повітря, підсвічування в автономному режимі, Розморожування.


Додаткові функції:
Конвекція
Багаторівневе приготування
Приготування на пару
Розморожування
Таймер

Клас енергоспоживання А++
Енергоспоживання А кВт/год
Потужність грилю 1.5 кВт Вт

Особливості
Надійне механічне керування, камінь для приготування піци - подарунок, 3 шибки у дверях, металеві ручки, шнур з вилкою, повністю скляний фасад духовки чорного кольору.

Комплектація
глибоке деко, грати для гриля, інструкція, кріплення, шнур з вилкою.

Максимальна температура приготування 250

Безпека та догляд

Внутрішнє покриття EcoClean – спеціальна емаль легкого очищення.
Система очищення Емаль легкого очищення

Інформація для підключення
Можливість підключення до мережі 220 В
Потужність підключення 3100 Вт
Габарити та монтажні розміри
Розміри ніші для вбудовування (ВхШхГ) 57.5-59.0 x 56-56.5 x 51,0 - 56,0 см
Габарити упаковки (ВхШхГ) 65 x 65 x 60 см
Вага 34.7 кг
Вага в упаковці 36.7 кг

Оснащення:
Наявність вилки
Наявність шнура живлення
Підсвічування

Додаткові характеристики камінь для піци у подарунку

Країна реєстрації бренду Німеччина
Країна-виробник товару Німеччина
Гарантія 12 місяців офіційної гарантії від виробника

Духова шафа Prestige class моделі Духова шафа електрична Luxor FR 688 BK CH Mexanik 8 функцій + камінь для піци у подарунок серії Unique від німецького концерну Luxor Hausgeräte здивує своїми функціональними можливостями будь-якого, навіть самого професійного кухаря тим, що всі страви приготовані в такому духовому шафі будуть як з картинки. Незалежно що ви будете готувати і які здібності є у кухаря.

Якість вироби та матеріали з якого він створений, системи якими володіє шафа ще раз доведе передові позиції оригінальної европейської якості та німецької індустрії. Які в першу чергу базуються на безпеку приладу і його приголомшливого дизайну.

Багатий функціонал духової шафи складається з восьми запрограмованих рецептів серед яких :

1. статичний нагрівання тенів зверху та знизу - хлібобулочні вироби

2. 3D повноцінний гарячий повітря - 3 кільця нагрівального елемента конвектора (в 3 рази швидше і ефективніше)

приготування м'яса, зажарка ребер по кавказькі, швидке приготування риби у власному соку
3. Soft hotplus спокійний гаряче повітря - тісто з начинкою, дріжджове тісто
4. режим приготування на пару - режим Healfy food (пароварка опція)
5. режим Піца - програма для піци - (камінь для піци подарунок)
 Vario-гриль великої площі - всі програми м'яса із хрусткою скоринкою
6. Гриль + гаряче повітря для запікання м'ясних рулетів, запікання риби
7. підсвічування духовки в автономному режимі
8. Розморожування

"3D Vario konvektor "- це система конвенції, що складається відразу з трьох нагрівальних кругових елементів (що є великою рідкістю в схожих духових шафах), які розташовані в задній частині духовки. Завдяки якій є можливість готувати швидко і економно більшість особливих рецептів і страв у власному соку. Це в основному страви з риби і м'яса. Вам не потрібно чекати по годині коли приготується жеренная курка з хрусткою скоринкою.

3D Vario конвектор без зайвих витрат приготує це з допомогою швидкого і рівномірного охолодження гарячого. А головне продукт не втратить свій сік. Структура м'яса буде завжди соковитою і корисною.

Духова шафа Prestige class моделі Luxor FR 688 BK CH Mexanik - має цільної камерою духовки, яка складається з цільного матеріалу без швів. Тільки завдяки цілісної камері духовка зможе досягати найкращого результату приготування на грилі, а так само випічки.

Якщо готувати на пару овочі або інші страви - духовка зможе створювати статичний пар з допомогою нагрівальних елементів , але завжди краще використовувати фірмову пароварку.

Завдяки фірмовій пароварці (опція дозаказується окремо) - пар рівномірно буде циркулювати всередині пароварки і не зможе вийти назовні наприклад через двері духовки при відкриванні.

Приготування "Піца"

Спеціальний фірмовий камінь подарунок для піци в приготуванні в духовій шафі допоможе швидко і смачно приготувати справжню піцу.

Пекарський камінь для піци від німецької компанії Luxor Hausgeräte - це прекрасна альтернатива промислової подової печі, справжній помічник на кухні при приготуванні домашньої випічки, який ніколи не підведе.

Пекарський камінь з кераміки (природного матеріалу) володіє винятковою пористістю, якої немає ні у одного з інших аналогів. Чим більше часу, тим більше тепла і вологи камінь може накопичити і віддати, а значить, тим сильнішим буде ефект.

Камінь для піци Luxor має високу теплоємність, за рахунок якої камінь дуже швидко нагрівається, накопичує і потім рівномірно розподіляє тепло між верхньою і нижньою частиною духовки.

Сисема паровідводу "Dampfableitung" працює совмествно з системою охолодження корпусу духової шафи.

Тобто в духовці не буде накопичуватися запах або пар. Практично весь запах, а так само пар тенгенциально буде виведений назовні в приміщення кухні, де буде утилізовано витяжкою в систему вентиляції.

В результаті блюдо або м'ясо наприклад на програмах гриль - ніколи не буде як варене, а завжди буде просмажене, наближеним до запеченому і обов'язково з хрусткою скоринкою.

Ніколи такого результату не досягають духовки, які не мають функції "Dampfableitung", яка в тому числі працює з програмою "3D Vario konvektor "

Самоочищення духовки "Easy To Clean" стінки духовки покриті гладкою непористої емаллю Easy To Clean завдяки яким духова шафа легко можна відмити за допомогою звичайної води або води з додаванням спеціального миючого засобу компанії Luxor для відмивання духової шафи.

Емаль духовки "Easy To Clean" спеціальна, за структурою наближені до скла і не имеющаяя пір, тобто залишками їжі або жиру ніде залишатися чи накопичуватися. Дуже легко відмивається відразу після приготування їжі якщо духовка всередині з краплями жиру - досить просто протерти паперової кухонної серветкою або м'якою ганчіркою і емаль буде ідеально чистою. Дуже легко зняти металеві напрямні що б охопити весь об'єм камери або навіть зняти двері (див інструкцію по експлуатації або догляду).

Надійна упаковка  говорить про те, що виріб цінується і самим заводом виробником. Жодного звичайного целофана і простого пінопласту - а тільки потужний гофракартон і дерев'яний каркас упаковки приладу дасть можливість з максимальною безпекою приносити лише радість покупцеві.

Двері духовки при закриванні грюкнути не зможуть завдяки стопорним фіксаторів по периметру верхньої частини корпусу. М'які стопорні фіксатори при закриванні дверей стабілізують процес закривання.

Амартизирующий эффектр закривання і ніякого шуму - завдяки м'яким стопорним фіксаторів двері.

Блок - реле стабілізатора напруги, який стоїть в духовці зможе вирівняти кретичну подачу або стрибок напруги, що часто буває в нових будинках.

Духова шафа Prestige class моделі Luxor FR 688 BK CH Mexanik серії Unique від німецького концерну Luxor Hausgeräte - це не лише якісний і надійний виріб, але ще й функціонально - дизайнерське рішення. Завдяки обдуманим і дорогим комплектуючим є відмінним капіталовкладенням , яке зможе не тільки прослужити рекордно довгий термін експлуатації, але і принести радість у безпечному використанні, у приготуванні різноманітних і гарних, смачних і корисних страв в домашньому затишку.

отзывы отзывы (0)

на основе 0 отзывы - 0 1 2 3 4 0/5

Сопутствующие товары