Luxor RG 650 BGL SS+ підставка Wok у подарунок

Новый товар

Колір чорний;
Тип: газова варильна поверхня;
Управління: механічне;
Покриття робочої поверхні: загартоване скло;
Кількість конфорок: 4;
Специфічні конфорки: 1 турбо-конфорка з потрійним полум'ям;
Газ-контроль: є;
Електрозапалювання конфорок: є;
Матеріал ґрат: чавун;
Габарити (см): 60x51;
Виробник Luxor Hausgeraate (Німеччина);
Гарантія від виробника;

Подробнее

86 Товары

суммарный рейтинг суммарный рейтинг:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 отзывы

рейтинги просмотра
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  добавить отзыв посмотреть отзыв посмотреть отзыв

7 770 грн

Лучшее предложение магазина

Відправка тільки при наявності мінімальної передплати 10% від вартості, відправка Новою поштою на вантажне відділення або адресу. Післяплату та доставку "Новою Поштою" оплачує покупець (за тарифами НП)

можна замовити по вайбер  viber  067 509 82 36

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір виробу Чорний
матеріал поверхні скло
кількість конфорок 4
газ-контроль є
матеріал решіток чавун
Вид поверхні Класична
Розташування панелі керування Фронтальне
Управління поворотні перемикачі
Діаметр і потужність конфорок: Ліва конфорка: діаметром 80 мм, потужністю 2000 Вт Середня ближня конфорка: діаметром 65 мм, потужністю 1000 Вт Середня дальня конфорка: діаметром 80 мм, потужністю 2000 Вт 4000 Вт
кількість грат 2
електрозапалювання автоматичне в ручці
функції конфорка з потрійним рядом полум'я, підставка Wog
Можливість підключення до мережі 220-240 В
тип газу, що використовується природний газ, Бутан (скраплений газ)
Особливості: Довжина мережевого шнура: 1.1 м, вилка в комплекті, міцна керамічна основа - легкий догляд, турбоконфорка з потрійним рядом полум'я, цілісні, стійкі решітки без провалів посуду в районі пальників, металеві ручки
Комплектація: ущільнювальна стрічка герметизації, кріплення, форсунки роботи від балону - опція (замовляються окремо - є), інструкція, WOG підставка подарунок
Наявність вилки є
Наявність шнура живлення є
Напруга 220 - 240
Розміри ніші для вбудовування (ВхШхГ) 5 x 56 x 48
Габарити (ВхШхГ) 5 x 600 x 51
Габарити упаковки (ВхШхГ) 15 x 65 x 57
Вага 15,5
Вага в упаковці 17
Країна виробник Німеччина
країна реєстрації бренду Німеччина
гарантія 24 місяці офіційної гарантії від виробника

Виробник Luxor Hausgeräte


Універсальний засіб Luxor Hausgeräte:

 

   Завдяки цьому високоякісному засобу для чищення ваша варильна панель засяє як нова. Воно видаляє залишки їжі, що пригоріли, і відполірує вашу склокерамічну, індукційну або скляну варильну панель- більше того, воно покриває поверхню панелі захисною плівкою, завдяки чому в майбутньому процес чищення не вимагатиме багато часу і зусиль. Засіб не залишає подряпин.

Продукція компанії Luxor Hausgeräte має масу переваг, які полягають у використанні передових технологій, виключно якісних та безпечних матеріалів, що дає можливість отримувати максимально надійну та довговічну техніку.
Варильні поверхні Luxor Hausgeräte є чудовим варіантом для тих, хто отримує задоволення від традиційних методів приготування їжі та сучасних технологій.
Вирішивши вибрати газову варильну поверхню із загартованого скла - ви прикрасите кухню і отримаєте море задоволення від чищення поверхні легким рухом руки, зможете назавжди забути про залишки їжі.


Загартоване скло HochreiBfest переваги:
здатність протистояти випадковим ударам;
висока міцність;
удароміцність


Розміщення конфорок
Ромбоподібне розміщення конфорок є максимально зручним, оскільки відкриває доступ одразу до трьох конфорок різної потужності. Крім того турбогорілка максимально віддалена від плінтуса стільниці та ручок керування.
Також ви маєте 4 конфорки різної потужності для оптимального вибору під будь-яку страву та посуд. Правильний вибір конфорки відповідно до діаметру каструлі дозволяє значно зменшити витрату газу в процесі приготування.

Безпека газ-контроль на всіх конфорках

Цей корисний пристрій забезпечує максимальну безпеку. Якщо полум'я з якоїсь причини згасло, подача газу автоматично припиняється. Електроніка контролює всі пальники та гарантує безпеку при експлуатації газової панелі.


Електрозапалювання
Полегшує включення газової варильної панелі – достатньо натиснути на поворотний перемикач потужності – і потрібна конфорка спалахує. Через 4-5 секунд можна відпустити перемикач. Термоелектричний захист від витоку газу забезпечить постійне горіння полум'я та автоматично перекриє подачу газу, якщо полум'я конфорки згасне.


Суперпотужний пальник з трьома контурами полум'я
Потужна триконтурна турбогорілка допоможе Вам приготувати страву вдвічі швидше, ніж на звичайному газовому пальнику. Овочі не переваряться, і всі важливі та корисні мінерали, вітаміни та головне – оригінальний смак продуктів – будуть збережені. Три газові контури різного розміру дають величезну кількість тепла - до 4 кВт. При цьому дозувати нагрівання можна настільки точно, що Ви зможете приготувати навіть найвишуканіші соуси.


Чавунні грати
Нові суцільні чавунні грати нададуть вашій вбудованій поверхні сучасного вигляду і практичності. Чавунні решітки більш стійкі до високих температур, мають покращену теплопровідність, що забезпечує повне використання тепла, що виділяється, з мінімальними його втратами.
Великим плюсом чавунних ґрат є те, що вони не втрачають свого первісного вигляду з часом користування.
Чавунні грати дуже просто очистити від жиру, при цьому на ній не залишиться подряпини. Вона не деформується і довго зберігає чистоту форм.

Адаптер для WOK-посуду

Додаткові решітки-перехідники, які дозволяють використовувати для приготування їжі WOK-посуд (посуд зі сферичним дном) або посуд великого діаметру.

отзывы отзывы (0)

на основе 0 отзывы - 0 1 2 3 4 0/5

Сопутствующие товары